Δράσεις για την οικογένεια

Δράσεις για την Οικογένεια

Η ομάδα του Βιωματικού Σχολείου είναι πάντα κοντά σας, στηρίζοντας τα παιδιά και την οικογένεια.

Υλοποιούμε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και την ενεργοποίηση μικρών και μεγάλων σε καίρια θέματα, όπως τη διαφορετικότητα, το σχολικό εκφοβισμό, τη διατροφή, την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού κ.ά.

Προγράμματα & Δραστηριότητες

Φιλοξενούμε στο χώρο μας οργανωμένες ομάδες παιδιών & γονέων για την υλοποίηση ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο κάποιας γιορτής ή εκδήλωσης.

Έτσι, εμπλουτίζουμε τη δική σας γιορτή υλοποιώντας ψυχαγωγικά ομαδοσυνεργατικά παιχνίδια και μεταμορφώνοντας ένα απλό πάρτι σε μία εμπειρία ζωής.

Πληροφορίες: 210-6898593

Φεστιβάλ

Υλοποιούμε τακτικά φεστιβάλ ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης με στόχο την προώθηση θετικών προτύπων και την ενημέρωση της οικογένειας και της σχολικής κοινότητας.

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Μικροί & Μεγάλοι εν δράσει» 2015

Με σύνθημα «Μικροί & Μεγάλοι εν Δράσει», το Βιωματικό Σχολείο οργάνωσε μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο Περιβάλλον και τον Πολιτισμό μας, ώστε να ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση και τα σημαντικά περιβαλλοντικά και πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής, να ευαισθητοποιήσει σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και να δημιουργήσει αυριανούς ενεργούς πολίτες με αειφόρο συνείδηση. Οικογένειες και σχολεία από διάφορες περιοχές τις Αττικής ήρθαν στο φεστιβάλ, έμαθαν μέσα από τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια, διασκέδασαν με τις αθλοπαιδιές και τις κινητικές  δραστηριότητες, ξεφάντωσαν με το τραγούδι  και τους χορούς μας, ενθουσιάστηκαν με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, μαγεύτηκαν από το καταπράσινο τοπίο και γοητεύτηκαν από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που έφτιαξαν. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό από τις ημέρες αυτές, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο χώρος γέμισε γέλια από μικρούς και μεγάλους αλλά και αξέχαστες εμπειρίες και περιπέτειες.